Березичі: рятувальники пояснили як запобігти надзвичайних ситуацій

28 Жовтня 2017, 20:06
1651 Джерело: www.5.ua

Працівники Любешівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській  області провели ряд профілактично-роз’яснювальних заходів. 

Про  попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій розмовляли у понеділок, 23 жовтня. Яким чином відбувались заходи повідомляють на сайті Любешівської районної ради.

Рятувальники роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті, зокрема, під час користування електричними приладами, перебування у природних екосистемах, а також у разі виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

Особливу увагу звернули на самотніх літніх людей та їх помешкання, провели бесіди щодо дотримання ними правил пожежної безпеки, наголосили на обов’язковій перевірці пічного та газового обладнання перед початком опалювального сезону.

Співробітники ДСНС закликали громадян бути пильними під час проведення сільськогосподарських робіт: збирання картоплі, прибирання території біля осель і на полях,  не розводити відкритий вогонь та слідкувати за дітьми, аби вони знічев’я не брали до рук сірників.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39