Рушниці, граната і міна: яку зброю принесли любешівці у поліцію

02 Листопада 2017, 21:44
Фото ілюстративне 2144 Джерело: ukranews.com
Фото ілюстративне

На Волині протягом жовтня тривав місячник добровільної здачі зброї. 

За місяць до Любешівського відділення поліції громадяни здали 12 одиниць різноманітних видів зброї, – повідомляє прес-служба Любешівського відділення поліції ГУНПу Волинській області у Facebook.

Полісмени прийняли 10 незареєстрованих гладкоствольних рушниць, одну бойову гранату РГД-5 та одну сигнальну міну СМ 320. Всю зброю перевірили за спеціальним обліком, який засвідчує чи заперечує причетність її до злочинів. 

Громадяни, які у вказаний термін добровільно здали до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, в подальшому після оформлення відповідних документів мають можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. 

Зброя, яка не придатна для стрільби буде знищена. Полісмени нагадують, що за порушення законодавства у сфері обігу зброї передбачена адміністративна й кримінальна відповідальність. Однак особи, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю, звільняються від такої відповідальності.

Читайте також: Деревок: у селі орудують телефонні шахраї​Розмови про вибухівку та наркотики: поліцейські та прикордонники провели спільні навчання

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39