У національному парку «Прип'ять – Стохід» незаконно ловили рибу

04 Листопада 2017, 22:18
1737 Джерело: www.mnp.org.ua

Відділ державної охорони НПП «Прип'ять-Стохід» провів перевірку дотримання природоохоронного законодавства на озері Люб'язь та річці Прип'ять.

Результати оприлюднили у середу, 1 листопада. Їх висвітлили на сторінці національного парку «Прип'ять-Стохід» у Facebook.

В ході перевірки виявили два правопорушення та склали адмінпротоколи за ст. 85 ч. 4 Адміністративного кодексу України на жителів Любешівського району.

Стаття передбачає відповідальність за грубе  порушення правил рибальства (рибальство із застосуванням вогнепальної зброї, електроструму, вибухових або отруйних речовин, інших заборонених знарядь лову, промислових знарядь лову особами, які не мають дозволу на промисел, вилов водних живих ресурсів у розмірах, що перевищують встановлені ліміти або встановлену правилами любительського і спортивного рибальства добову норму вилову). 

Правопорушники нестимуть відповідальність у вигляді штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника.

 

Читайте також: Національний парк «Прип'ять – Стохід» вражає захопливими краєвидами​

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024