«Тепер від села Судче до Любешова можна заїхати за 10-15 хвилин», – голова РДА про нову дорогу

08 Листопада 2017, 17:50
8966

Ремонт дороги до села Судче майже завершився.

Голова районної державної адміністрації Олег Кух у ході робочої поїздки оглянув стан виконання робіт– повідомляє прес-служба Любешівської РДА.

Посадовець поспілкувався з працівниками підрядної організації, яка є робила запланований ремонт.

«Цей ремонт дороги означає, що до села і по ньому безперешкодно проїжджатиме швидка допомога, доїзд до районного центру та інших населених пунктів став набагато кращий. Сьогодні від села до Любешова можна заїхати за 10-15 хвилин», – зазначив Олег Кух.

1

1


Окрім того, голова райдержадміністрації обговорив перспективи ремонту дороги, що веде до об’єктів соціальної сфери, а це ще додаткових 400 метрів до сільського Будинку культури, школи, дитячого садочка. Саме про цей відрізок дороги голова Судченської сільської ради Олена Бас клопотала перед губернатором області, аби той посприяв у фінансуванні. Володимир Гунчик взяв дане питання до уваги. Наразі можливість будівництва вивчається на обласному рівні.

Читайте також: Погоня за нечипованою деревиною: як держлісоохорона зупинила правопорушника,

 
Коментарі
09 Листопада 2017, 14:29
Прес-служба Любешівської РДА не повідомляла Вам, що голова районної державної адміністрації Олег Кух з'ясував у ході робочої поїздки, що ремонт дороги майже завершився...тому що про завершення ремонту він знав ще до поїздки...- це по-перше!!! По-друге, голова РДА село Судче ніколи не називає "Судчим, Судчого...і т.д.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024