У інфекційному відділенні центральної районної лікарні стане тепліше

10 Листопада 2017, 20:12
1551

Тривають роботи з утеплення будівлі інфекційного відділення Любешівської ЦРЛ.

Керівники району перевірили, як ведуться ремонтні роботи з утеплення фасадів будівлі інфекційного відділення Любешівської ЦРЛ, – повідомляє прес-служба Любешівської РДА.

За словами голови райдержадміністрації Олега Куха, на реалізацію проекту з утеплення фасадів будівлі інфекційного відділення Любешівської ЦРЛ та заміни вікон на енергозберігаючі з Державного бюджету на поточний рік передбачені кошти в сумі 171 тисячі гривень.

«За результатами проведених торгів через електронну систему державних закупівель ProZorro переможцем став ТзОВ «Волиньекобуд» з найнижчою ціновою пропозицією 259 800 гривень. Позаяк коштів не вистачає, днями направлено клопотання до Волинської обласної державної адміністрації про виділення коштів з обласного бюджету в сумі 89 тисяч гривень. Це питання перебуває на контролі в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика і буде вирішено позитивно», – поінформував Олег Кух. 

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик розповів, що наступного року планують зробити ремонт даху. Зі слів посадовця, відділення потребує і внутрішнього ремонту, це питання також перебуває на контролі в райдержадміністрації.


 

Читайте також: Любешівський районний центр зайнятості долучився до всеукраїнської кампанії​,
 

Розподіл фінансів: які заклади культури ремонтують та планують відремонтувати у районі

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром