У восьми селах Любешівщини незаконно користуються окремими земельними ділянками

13 Листопада 2017, 12:38
1417

Маневицька прокуратура встановила факти використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів на території Любешівщини.

Порушення законодавства обговорювали у четвер, 9 листопада під час засідання комісії по визначенню і відшкодуванню збитків власникам землі та землекористувачам. У роботі комісії взяли участь окремі голови сільських рад, землевпорядники сільських і селищної рад, – повідомляють на сайті Любешівської районної державної адміністрації.

За результатами опрацювання інформації Любешівської селищної та окремих сільських рад району, Маневицькою місцевою прокуратурою встановлені факти використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів на територіях Ветлівської, Великокурінської, Дольської, Зарудчівської, Люб’язівської, Любешівсько-Волянської, Седлищенської та Судченської сільських рад.

«Використання земельних ділянок без оформлення права на них – це свідоме порушення законодавства окремими підприємцями району. Тому членам комісії необхідно провести роботу по визначенню завданих збитків сільським і селищній радам, які виникли внаслідок неоформлених відносин за використання землі», – зазначив голова комісії Сергій Фесик. 

Окрім того, на комісії заслухали голів сільських рад, землевпорядників, які проінформували про проведену роботу з боржниками на своїх територіях та обговорили можливі шляхи вирішення проблеми.

За підсумками роботи комісії, Сергій Фесик дав доручення представникам сільських і селищної рад до наступного засідання подати необхідні матеріали та розрахунки зі справами боржників, аби обрахувати розмір збитків,  завданих внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром