Любешів: знайшли вкрадений перфоратор

13 Листопада 2017, 21:05
1885 Джерело: vedomosti-ua.com

У жителя районного центру вночі викрали електричний перфоратор. Завдяки оперативним діям працівників поліції, прилад знайшли та вилучили у злочинця.

До відділення поліції звернувся 46-річний житель району, який повідомив, що в ніч з 2 на 3 листопада у нього із житлового будинку викрали електричний перфоратор. Про це повідомляє начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук на сторінці в Facebook.

Оперативними заходами встановили, що 24-річний житель селища, керуючись корисливим мотивом та з метою заволодіння чужим майном, шляхом вільного доступу, таємно викрав електричний перфоратор, чим спричинив заявнику майнову шкоду. Наразі електроприлад вилучили працівники поліції.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Читайте також: Залізниця: знешкодили 300 літрів самогонної закваски​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024