На Любешівщині виявили двох росіян-нелегалів

14 Листопада 2017, 13:14
1706

Дільничні інспектори поліції спільно з дільничними інспекторами прикордонної служби «Дольськ» провели ряд спільних рейдів у прилеглих до кордону населених пунктах.

Про те, як встановлювали осіб, які незаконно перебувають на території району повідомляють у Любешівському відділенні поліції ГУНПу Волинській області.

Правоохоронці виявили двох громадян Російської Федерації, які перебувають на території України із порушенням чинного законодавства – мешкали без документів на право проживання в Україні. За порушення норм чинного законодавства вказаних осіб притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Громадян України, які надали для проживання житло та не вжили заходів щодо вчасної реєстрації іноземців притягнули до адміністративної відповідальності у порядку ст205 КУпАП (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024