Жіноча команда з Любешова посіла четверте місце у корпоративній спартакіаді

19 Листопада 2017, 16:33
1725

У ПрАТ «Волиньобленерго» завершилися фінальні змагання з міні-футболу та жіночої естафети, які є частиною корпоративної спартакіади.

Любешівська команда стала учасником жіночої естафети та посіла четверте місце. У запеклій боротьбі «золото» з міні-футболу вп'яте здобула команда Ратнівської філії, – інформує прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Вже перший матч засвідчив, що боротьба за перемогу буде напруженою. Гра між командами Володимир-Волинської та Маневицької філій до останньої хвилини йшла на рівних. Жодного забитого м'яча, жодного пропущеного. І гравці, і вболівальники змирилися з ймовірною нічиєю, але ось мить несподіванки — за п'ять секунд до фінального свистка арбітра хлопці з Володимира-Волинського відкривають рахунок! Звісно, їхні суперники забити у відповідь не мали часу, тому перемога — за енергетиками з княжого міста.


Наступна гра виявилася ще більш інтригуючою, адже у боротьбі зійшлися торішні чемпіони з Ратного та енергетики Луцького району, які за роки існування спартакіади також неодноразово виборювали чемпіонство. Грали подекуди аж надто агресивно, але результату така стратегія не дала — у підсумку 0:0.

Згідно з круговою системою, хлопцям з Луцького району довелося майже без відпочинку одразу ж грати і наступний матч з командою з Маневичів. І незважаючи на втому, вони вже у першому матчі відкривають рахунок. Їхні суперники протягом наступного тайму відігратися не змогли, і тому єдиний забитий лучанами гол і визначив переможця у цій грі.

Протистояння ратнівчан та спортсменів з Володимира-Волинського було чи не найвидовищнішою частиною змагань. Минулорічні чемпіони з Ратного вже на перших секундах забили гол, а до кінця гри змусили суперника ще три рази діставати м'яч із воріт. Щоправда, хлопці з Володимира-Волинського змусили противника трохи понервувати, забивши гол у першому таймі. Але зрівняти рахунок їм не вдалося, і здобуті у цій грі три очки вселили ратнівчанам надію на перемогу.


Наступний матч між командами з Луцька та Володимира-Волинського виявився вдалим для лучан (2:0), і ця перемога могла б бути для них запорукою першого місця у турнірній таблиці. Проте завершальна гра Ратного та Маневичів вирішила долю змагань. Два забитих ратнівчанами голи вивели їх на перше місце саме за кількістю забитих та пропущених м'ячів, адже за кількістю очок (кожна команда мала по дві перемоги і нічию між собою) Ратне та Луцьк так і залишилися на одному рівні. 

Відволіктися від футбольних баталій вдалося під час жіночої естафети. Команди з Ковеля, Маневичів, Любешова та управління товариства своєю спритністю та швидкістю здивували і суддів, і глядачів. Заступник директора з економічної безпеки Юрій Касіянчук, вручаючи нагороди жінкам, навіть пожартував, що з цього дня його вподобання змінилися і тепер улюбленим видом спорту цілком може стати жіноча легкоатлетична естафета. У підсумку найшвидшими стали дівчата з управління, другими фінішували ковельчанки, «бронзу» отримали спортсменки з Маневичів, а заохочувальний приз за четверте місце — команда з Любешова.


Окремо варто відзначити ще одного «гравця» корпоративної спартакіади — глядачів. Саме їхні підбадьорливі вигуки спонукали до азарту, не дозволяли зневіритися і віддати перемогу без боротьби. А якби найактивнішим вболівальникам давали приз, то їх, без сумніву, отримали б наймолодші гості змагань — донечки капітана команди Луцького району Петра Назарука. З самого дитинства вони намагаються не пропустити жодного матчу за участі тата-спортсмена, і таку підтримку, вочевидь, він відчуває вповні, адже за роки змагань зумів стати капітаном збірної товариства.

«Футзальна» частина спартакіади відгриміла, на черзі — боротьба найкращих тенісистів та більярдистів ПрАТ «Волиньобленерго». Визначити найкращих у цих видах спорту планують напередодні професійного свята — Дня енергетика.





























 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024