Юлія Тимошенко: За три з половиною роки економіку знищили так, що країна відкотилася на десятки років назад

21 Листопада 2017, 15:57
1016

Виступаючи на сьомому етапі XIV з’їзду партії «Батьківщина», її лідер спростувала твердження про 144 «успішні» реформи, ініційовані владою.

Вона навела дані останнього звіту американського Інституту Ґеллапа про те, Україна потрапила в трійку найнещасніших країн світу. А за рейтингом щастя, який щорічно подає ООН, увійшла до десятки останніх країн, скотившись за три роки на 45 позицій вниз. Тим часом звіт Міжнародної асоціації сертифікованих бухгалтерів світу свідчить, що половина нашого ВВП перебуває не просто в тіні, а в офшорах, на рахунках керівників держави.

«Вони говорять про підвищення пенсій, про те, що людям додали грошей і що вся країна щаслива. Але чи може людина за цю пенсію купити продукти, ліки та все необхідне? Ні! В 2008 році, в період кризи, середня пенсія була 154 долари, а зараз після підвищення лише 64 долари. ВВП упав майже вдвічі у валютному перерахунку. Всі ці хвалебні промови влади розбиваються об те, що нашу економіку за останні три з половиною роки знищили так, що країна відкотилася на десятки років назад», – наголосила Юлія Тимошенко.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024