В районному центрі білоруска спричинила ДТП і покинула місце аварії

29 Листопада 2017, 17:27
1734 Джерело: gazeta.lviv.ua

Працівники групи реагування патрульної поліції Любешівського відділення поліції виявили факт порушення правил дорожнього руху іноземним громадянином на території України.

ДПТ трапилась у середу, 29 листопада. Про це повідомляють на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНПу Волинській області у Facebook.

41-річна громадянка Республіки Білорусь близько 12 години в селищі Любешів, по вулиці Брестській, керуючи автомобілем Volkswagen transporter допустила зіткнення з іншим автомобілем та покинула місце вчинення ДТП.

Працівники поліції оперативно знайшли правопорушницю та притягнули до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень передбачених ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. 

Крім того, до Любешівського районного сектору УДМС у Волинській області надіслано клопотання про скорочення термінів тимчасового перебування даної громадянки Республіки Білорусь на території України у зв’язку з вчиненням вищевказаних правопорушень.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024