Селісок: рятувальники розповіли, як запобігти пожежам

18 Грудня 2017, 14:32
Рятувальники поширили серед жителів села листівки з відповідними інструкціями 2963
Рятувальники поширили серед жителів села листівки з відповідними інструкціями

Рятувальники розповіли мешканцям села Селісок про резонансні пожежі району та вимоги безпеки при використанні пічного опалення.

Дванадцята державна пожежно-рятувальна частина селища Любешів провела ряд бесід під час профілактичного рейду в понеділок, 18 грудня. Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники розповіли громадянам про резонансні випадки пожеж на території краю та нагадали правила пожежної безпеки при використанні електричних обігрівачів та пічного опалення. Вони також пояснили, що не варто вмикати одразу декілька потужних приладів до однієї електромережі, оскільки це може перевантажити її, спричинити коротке замкнення та призвести до пожежі.

Співробітники ДСНС зазначили, що розпалені печі не можна залишати без нагляду, обов’язково потрібно зачиняти дверцята топки. Рятувальники наголосили, що розпалювати печі легкозаймистими речовинами – неприпустимо.

Під час профілактичного відпрацювання серед населення поширили листівки з детальними інструкціями щодо дотримання вимог пожежної безпеки у побуті в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду.

Рятувальники провели ряд бесід
Рятувальники провели ряд бесід

Співробітники ДСНС поширили листівки серед жителів села Селісок ...
Співробітники ДСНС поширили листівки серед жителів села Селісок ...

... та на дошках оголошень
... та на дошках оголошень

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром