Седлище, Угриничі: як правоохоронці перевірили сім'ї, магазини та школу

21 Грудня 2017, 18:07
Профілактичний рейд провели у двох населених пунктах району 10613
Профілактичний рейд провели у двох населених пунктах району

У селах Угриничі та Седлище провели профілактичний рейд.

Працівники Любешівського відділення поліції спільно з працівниками служби у справах дітей Любешівської РДА здійснили перевірку в середу, 20 грудня. Про це повідомляють на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області в Facebook.

Під час рейду правоохоронці відвідали сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини. 

«З дітьми та їх батьками провели профілактично-роз’яснювальні бесіди про належне виконання батьками своїх обов’язків, щодо недопущення жорстокого поводження з неповнолітніми, запобігання торгівлі дітьми, недопущення дітьми пропусків навчання без поважних причин, шкідливого впливу алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління на дитячий організм тощо», – йдеться у дописі правоохоронців.

Під час рейду перевірили заклади торгівлі. Продавцям нагадали про заборону продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Працівників сфери торгівлі також попередили про адміністративну відповідальність за недотримання законодавства.

Правоохоронці здійснюють рейд
Правоохоронці здійснюють рейд

Правоохоронці завітали до місцевих навчальних закладів. Під час рейду проведели робочу зустріч з педагогічним колективом Седлищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Працівники поліції, служба у справах дітей та дирекція школи обговорили важливі питання та основні напрямки співпраці з метою зниження рівня підліткової злочинності.

Правоохоронці у школі
Правоохоронці у школі

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024