Подарунок під ялинку від Район.Любешів: ТОП-10 позитивних новин року, що минає

31 Грудня 2017, 12:57
3182 Джерело: blog.allo.ua

Команда Район.Любешів працює лише кілька місяців, проте за цей час ми опубліковали понад 300 новин.

Ми хочемо згадати ті найприємніші, найтепліші, найкумедніші моменти нашого життя разом із Вами, наш читачу. Матеріал не є рейтингом, адже кількість радості та сміху переглядами виміряти важко.

До Вашої уваги 10 новин, які нагадають найяскравіші моменти останніх місяців та додадуть позитиву. 

Зима на позитиві: як директора школи у Залізниці закидували сніжками

Шкільні педагоги показали всім, як правильно налаштовуватись на робочий тиждень. Ловіть порцію щирих емоцій на фото. Район.Любешів бажає продовжувати в тому ж дусі! А нам залишається лише перечитувати новинку та пригадувати, як виглядає сніг.

1

 

Бихів: школярки переспівали світовий хіт у патріотичній манері

Новина, яка встановила рекорд переглядів на Район.Любешів. Десятикласниці Діана Гунчик та Каріна Єфимчук виконали твір «Десь по світу» за мотивами іспанської пісні. Пропонуємо ще раз послухати авторську обробку світового хіта.

 

Прізвиська столітньої давнини, або Як на Любешівщині кабанів кликали

Чергова позитивна новина від Район.Любешів. До слова, тут є перелік смішних та дивакуватих кличок тварин ще й з інших районів Волині. Гарного настрою, посмійтесь від душі!

 

 

#Рідна мова на Районі: слон, прукива і слинчик

Район.Любешів не зміг оминути увагою цю новину. Рубрику #Рідна мова на Районі створили спеціально до Дня української писемності та мови. Проте вона перетворилась на справжнє джерело знань, стала приводом для обговорення в мережі та інколи викликає щиру усмішку. Пропонуємо пригадати, як це було.

 

Деревок: у лісі виросли весняні гриби

Одна з «найсвіжіших» новин добірки. З весняними грибами на Любешівщині все несподівано. Лисички можуть з'явитися то восени, то взимку. Сподіваємось, і навесні смачними грибочками можна буде натішитись.

 

В’язівне: як учні відсвяткували Всесвітній день ґудзиків

Зацікавлені дитячі очі та майстерні ручки повинні були втрапити до цієї добірки. Район.Любешів пропонує пригадати цей урок із ритуалом загадування бажань. До речі, якщо вони здійснились, то напишіть нам про це в коментарі.

 

Сваловичі: луцький фотограф показав неймовірні світлини села

Слова зайві. Просто подивіться на цю літню красу.

 

Дві любешівчанки – серед переможців у конкурсі для успішних людей

Для когось цей рік став часом перемог та здобутків. Район.Любешів вітає Орисю Мокич та Анастасію Смокович. Детальніше – читайте за покликанням.

 

Оголосили переможців районного етапу конкурсу імені Петра Яцика серед учнів 3–4 класів

Ще одні переможці втрапили до нашої добірки. Сподіваємось, на високі результати в конкурсі обласного рівня. Район.Любешів такі новини завжди пише із задоволенням.

 

Солодощі та розмальовки: як любешівці стали Святими Миколаями для дітей-сиріт

Одна з найсвітліших та найприємніших новин року. Завдяки роботі колективу Любешівського технічного коледжу ЛНТУ в сиротинці району відправили солодощі, канцтовари, одяг та іграшки.


 

Колись все хороше закінчується. Така ж ситуація склалась з нашою добіркою. Пропонуємо Вам не сумувати, а продовжувати підготовку чи вже святкування Нового року. Приємностей Вам та гарного настрою!

Юлія КАРМАНСЬКА

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024