Як маленькі лісівники Любешівщини гостювали у резиденції Санти

22 Січня 2018, 12:12
У резиденції Санти побували вихованці Любешівського шкільного лісництва 1842 Джерело: lis.volyn.ua
У резиденції Санти побували вихованці Любешівського шкільного лісництва

Протягом місяця – із 21 грудня 2017 року до 19 січня 2018-го – свята, що відбувалися у воротнівській лісовій резиденції Санта-Клауса, відвідали майже 500 діток та дорослих. Ще сотні відвідувачів протягом новорічно-рідзвяного періоду прийшли прогулятися територією та помилуватися красою, яку створили волинські лісівники.

Ботанічний заказник загальнодержавного значення «Воротнів», на базі якого діє Лісівничий молодіжний центр і де цього року лісівники краю створили першу в Україні лісову резиденцію Санта-Клауса, безперечно, віднедавна є одним із найвідвідуваніших та найулюбленіших серед волинян. Про це свідчать відгуки у соцмережах, публікації у ЗМІ та численні подяки відвідувачів, які надходять до лісівників, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Крім діток воїнів АТО та інших категорій, які потребують підтримки, у гості до лісового Санти завітали вихованці шкільних лісництв та діти працівників Колківського, Городоцького, Поліського, Маневицького, Горохівського, Любешівського, Володимир-Волинського лісогосподарських підприємств, ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс». Окремі лісгоспи організовували святкові поїздки неодноразово.

Завдяки організації та фінансової підтримки профспілкової організації ДП «Любешівське ЛМГ» у резиденції Санти побували вихованці Любешівського шкільного лісництва.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024