Скликають позачергову сесію Любешівської районної ради

24 Січня 2018, 10:58
1643

У понеділок, 29 січня, скликають позачергову 22 сесію Любешівської районної ради сьомого скликання.

Про це повідомляють на сайті райради.

На розгляд депутатів виносяться такі питання:

Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 року №21/6 «Про встановлення вартості харчування учнів 1 – 4 класів, дошкільних навчальних закладів Любешівського району та розміру батьківської плати за харчування дітей у ДНЗ району на 2018 рік».

Про закріплення депутатів Любешівської районної ради сьомого скликання за виборчими округами.

Про підтримку Звернення депутатів Горохівської районної ради Волинської області щодо підтримки законопроекту №7403.

Про підтримку Звернення депутатів Маневицької районної ради до Волинської обласної ради щодо вчасного затвердження обласного бюджету на 2018 рік.

Інші питання.

На сесію районної ради запрошуються перший заступник голови райдержадміністрації, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, голова районного суду, начальник Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури Волинської області, начальник Ратнівського МРВ УСБУ у Волинській області, начальник Любешівського відділення поліції Камінь – Каширського  відділу Головного управління Національної поліції  у Волинській області, керівники підприємств, установ, організацій і територіальних підрозділів органів виконавчої влади, селищний голова, в. о. старост, сільські голови, депутати Волинської обласної ради від Любешівського району, помічник-консультант Народного депутата України, представники політичних партій, громадських організацій, засобів масової інформації.

Сесія відбудеться в залі засідань адміністративного будинку районної ради. Початок  об 11.30.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром