Правоохоронці та прикордонники обговорили стан безпеки на любешівських дорогах

27 Січня 2018, 11:50
Поліцейські та прикордонники провели робочу зустріч 2007
Поліцейські та прикордонники провели робочу зустріч

Поліцейські з військовими обговорили питання безпеки дорожнього руху, останні зміни до вимог законодавства, спрямовані на боротьбу з порушеннями ПДР та запобіганням ДТП. 

Співробітники Любешівського відділення поліції провели робочу зустріч з працівниками відділу прикордонної служби «Дольськ». Про це повідомляють на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області в Facebook.

Розмовляли про попередження порушень на дорогах та експлуатації службового транспорту. Поліцейські розповіли про найпоширеніші випадки недотримань правил та відповідальність, передбачену правопорушникам за окремими статтями Кримінального та адміністративного кодексів України. Правоохоронці зазначили, що серед основних причин ДТП, які трапляються на дорогах нашого району – це керування транспортними засобами у стані сп'яніння, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування, виїзд на смугу зустрічного руху.

Прикордонники в свою чергу сказали, що особливу увагу приділятимуть профілактиці порушень на службовому транспорті, аби не допустити подібних випадків.

У військових під час діалогу з поліцейськими виникало багато запитань щодо вимог, передбачених адміністративних стягнень чи відповідальності за недотримання норм законодавства.

«Подібні зустрічі поліцейські проводитимуть і в інших колективах задля безпеки і правової свідомості громадян», – наголосив начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук.



 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024