Студенти Любешівського технічного коледжу проходитимуть практику в Німеччині

27 Січня 2018, 12:32
3765

Любешівські студенти матимуть нагоду стажуватись та проходити практику на підприємствах Німеччини.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук та в.о. директора Любешівського технічного коледжу Луцького НТУ Анатолій Хомич налагоджували співпрацю з закордонними партнерами з 19 по 22 січня. Про це інформують на сторінці Любешівського технічного коледжу ЛНТУ в Facebook.

Очільники навчальних закладів на запрошення Mattihias Linder та за підтримки ТзОВ «ЄВРОТЕХІННОВ – ЕТІ» вивчали досвід роботи провідного німецького підприємства Landmaschinen Vertrieb Deuben GmbH. Під час поїздки провели кілька зустрічей.

З президентом асоціації роботодавців Німеччини Wolfgang Vogel керівники напрацювали спільні пропозиції стосовно стажування та практики студентів університету та коледжу. 

Представники центру зайнятості краю Лейпциг, представник консульства Німеччини та роботодавці знайшли механізм залучення студентів вишу та учнів Любешівського ТК Луцького НТУ до освітньо-практичної підготовки на підприємствах Німеччини. З керівником Handwerkskammer zu Leipzig  Гансом-Пітером Шмідтом напрацювали пропозиції щодо мобільності студентів за участі потенційних роботодавців. Керівники навчальних закладів побували на сучасному німецькому інноваційному тваринницькому підприємстві із замкнутим циклом переробки продукції. Відвідали типовий заклад професійної освіти у Лейпцигу із застосуванням сучасної бази, новітніх методик та спільного фінансування держави та роботодавців.

З лютого 2018 року Любешівським технічним коледжем Луцького НТУ планується до залучення студентів і учнів до проходження практик у ТзОВ «ЄВРОТЕХІННОВ – ЕТІ».

Коментарі
28 Січня 2018, 11:33
Студенти проходитьмуть практику в "ЄВРОТЕХІННОВ-ЕТІ", а не в Німеччині. А ця фірма знаходиться в Любешові!
28 Січня 2018, 11:54
за сікоко?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024