Які дороги району відремонтують у 2018 році

10 Лютого 2018, 16:18
Любешівські дороги невдовзі можуть відремонтувати 3132
Любешівські дороги невдовзі можуть відремонтувати

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету здійснять капітальний ремонт доріг місцевого значення – Деревок та Цир – Лахвичі – Люб'язь – Р-14 Любешівського району.

Про це інформує ІА «Волинські новини».

Поточний середній ремонт заплановано на дорогах: Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка Червинська – Р-14 Камінь-Каширського району; Пальче – Хорлупи – Покащів – Олика – на ділянці «Покащів – Одеради, Кульчин – Клепачів» (із влаштуванням велодоріжки), Прилуцьке – Сапогове – Діброва Ківерцівського району, Любешів – Зарудче, Лишнівка – Нова Руда – Троянівка (Маневицький район), Рожище – Носачевичі – Луків – Колки – Р-14 – Калинівка – Гораймівка – Майдан Липненський Маневицького району.

Додамо, що автомобільна дорога Р-14 сполучає дві держави, тому сумніву в тому, що вона вкрай важлива і питання її ремонту на часі. Окрім того, саме дорогою Р-14 часто курсує громадський транспорт, який забезпечує сполучення між багатьма населеними пунктами в межах Волинської області. Чимало українців саме цим шляхом прямують у Білорусь. На багатьох ділянка дороги Р14 полотно у ямах. Відтак, це створює значні труднощі для курсування карет «швидкої допомоги», ризики для водіїв та пасажирів транспортних засобів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024