Любешів: вшанували пам'ять воїнів-афганців

15 Лютого 2018, 20:18
До меморіальних плит на честь воїнів-афганців поклали квіти 2933
До меморіальних плит на честь воїнів-афганців поклали квіти

У районному центрі відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29 річницю виведення військ з Республіки Афганістан.

Пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку, 15 лютого, воїнів-інтернаціоналістів нашого району у селищі Любешів. Не порушуючи традиції, захід провели в актовій залі адмінприміщення районної ради, – йдеться на сайті Любешівської РДА.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів, а також захисників Вітчизни, полеглих у зоні АТО.
В ході традиційної зустрічі слова вдячності воїнам-афганцям висловили перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Фесик, голова Любешівської селищної ради Олег Кух, голова районної ради Петро Нагорний.

Опісля, зустріч провели у форматі діалогу, де обговорили ряд проблемних питань з соціального захисту воїнів-афганців та членів їх сімей, умови призначення субсидій, пільгове перевезення учасників бойових дій та інші питання.

В свою чергу, голова районної організації Спілки ветеранів Афганістану Ігор Греб подякував представникам райдержадміністрації за допомогу у вирішенні проблемних питань.

По завершенню зустрічі учасники пройшлися колоною центрольною вулицею селища та поклали квіти до меморіальних плит на честь воїнів-афганців, які не повернулися з війни.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024