Історія сучасного життя: дві давні подруги знайшлися завдяки силі Facebook

23 Лютого 2018, 10:52
Людмила Чернява та Любов Корець знайшлись завдяки соціальній мережі 2521 Джерело: www.unian.net
Людмила Чернява та Любов Корець знайшлись завдяки соціальній мережі

Жителька Кременчука Людмила Чернява знайшла свою подругу, з якою втратила зв'язок після закінчення навчання в університеті.

Про це жінка розповіла виданню Район.Любешів.

Людмила Чернява впродовж кількох років намагалась відшукати двох своїх подруг з Любешівщини, з якими навчалась з 1980 по 1984 рік у тоді ще Луцькому педагогічному інституті (нині СНУ імені Лесі Українки – ред.). Після публікації Район.Любешів одна з них – Любов Корець  відгукнулась та написала своїй подрузі у соціальній мережі. 

«Щиро вам вдячна! Мене переповнюють емоції. Сьогодні у мене такий щасливий день! Стільки років не знала нічого про неї, і ось за декілька днів ви допомогли! Дійсно, велика сила фейсбуку. Випадково побачила ваш сайт, попросила про допомогу, ви відгукнулися і допомогли! Дякую!», – написала у Район.Любешів Людмила Чернява.

Жінка розповідає, що друга подруга Любов Шиліпук (дівоче прізвище – ред.) поки не знайшлась, але Людмила Чернява сподівається віднайти і її.

Нагадаємо, що Людмила Чернява, Любов Корець та Любов Шиліпук жили разом в одній кімнаті гуртожитку. Жінки не бачились понад 30 років і зараз хочуть продовжити спілкування. Про Любов Шиліпук відомо тільки те, що вона є уродженкою Любешівщини.

Ось сторінка Людмили Чернявої у Facebook. Вона вірить, що ще одна її подруга знайдеться.

Коментарі
23 Лютого 2018, 20:47
Цікаво це та жінка про яку писали в коментарях ?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром