Бізнесмен та депутатка: що відомо про заступників Любешівського селищного голови

23 Лютого 2018, 18:29
Олександр Савчук і Ольга Кух 4857
Олександр Савчук і Ольга Кух

У Любешівській ОТГ затвердили заступників Любешівського селищного голови Олега Куха.

Про затвердження заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради йшлося на позачерговій четвертій сесії Любешівської селищної ради сьомого скликання у п'ятницю, 23 лютого. Про це повідомляють на сторінці Любешівської ОТГ.

За поданням селищного голови Олега Куха, депутати затвердили на посади заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Савчука та Ольгу Кух.

1
Олександр Савчук
Олександр Савчук

Ольга Кух
Ольга Кух

Олександр Савчук буде опікуватись питаннями, пов’язаними з житлово-комунальним господарством, капітальним будівництвом, благоустроєм та розвитком інфраструктури громади, Ольга Кух – соціально-гуманітарною сферою: освіта, медицина, культура, соціальний захист.

На початку кар'єри Олександр Савчук був економістом Любешівської районної ради, заступником голови «Любешівагробуду». У 2005 році – очолив ЗАТ «Стохід», де працював до 2012 року.  У 2009 його обрали президентом любешівського футбольного клубу «Прип’ять». Він – депутат Любешівської районної ради шостого скликання. У 2017 балотувався на посаду голови Любешівської ОТГ.

Наразі є директором ПМП «Сатар» – підприємство, яке займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Підприємство перемогло у восьми тендерах на суму понад 23 мільйони гривень. За даними сайту Clarity Project, «Сатар» виграло тендер на реконструкцію Гірківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вартістю 22,5 мільйони гривень.

Про Ольгу Кух відомо дещо менше. Жінка є заступницею голови районної ради, позафракційною депутаткою Любешівської районної ради сьомого скликання. Вона задекларувала земельну ділянку, площею 1100 м² та зарплатню у розмірі 71 703 гривень. Заступниця селищного голови також зазначила, що виплачує два кредити. Свекор Ольги Кух є власником житлового будинку, площею 110 м² та чотири земельні ділянки, загальною площею 21 000 м².

Юлія КАРМАНСЬКА

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024