Любешівщина: до охорони бурштину залучать нацгвардійців

07 Березня 2018, 13:03
Любешівщина: до охорони бурштину залучать нацгвардійців 3634
Любешівщина: до охорони бурштину залучать нацгвардійців

У Любешівському районі на місцях можливого незаконного видобутку бурштину до забезпечення правопорядку залучать військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це йшлося у вівторок, 5 березня, під час робочої зустрічі керівництва волинської поліції із заступником начальника Західного територіального управління Нацгвардії  України Валерієм Смоловим, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Додаткові сили військовослужбовців Національної гвардії залучають до забезпечення правопорядку з метою недопущення з початком потепління спроб незаконного видобутку бурштину в північних районах області.

Учасники зустрічі проаналізували стан публічної безпеки на території Маневицького та Любешівського районів, відпрацювали механізми спільних дій правоохоронців.

Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які нині забезпечують правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину, перевірив готовність правоохоронців до несення служби з початком весни та стан їх побутових умов у місцях дислокації.

У робочій зустрічі взяли також участь заступник начальника управління превентивної діяльності волинської поліції Віталій Тортина, начальник патронатної служби апарату Волинської ОДА Борис Кондратюк, а також голови Маневицької і Любешівської РДА.

Любешівщина: до охорони бурштину залучать нацгвардійців
Любешівщина: до охорони бурштину залучать нацгвардійців

Коментарі
12 Березня 2018, 18:38
Бурштин сам же копає голова ОТГ, то від нього буде захищати?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром