Залізницька школа: відбувся тиждень трудового навчання

25 Березня 2018, 09:17
4870

Школярі активно розгадували кросворди, головоломки, ребуси про працю. Щоперерви упродовж тижня проходили майстер-класи з виготовлення сувенірів, паперових весняних квітів, які проводили самі здобувачі освіти, а саме: Оласюк Марія – 9 клас, Шеметило Марія – 9 клас, Бас Єлизавета – 6-А клас,Швайко Яна – 6-А клас.

Затримувалися учителі, працівники школи, батьки та самі школярі у коридорі школи біля виставки кулінарних газет та журналів, літератури по рукоділлю, – повідомляють у навчальному закладі.

Тиждень закінчився конкурсом « Домосіди», в якому брали участь команди дівчаток 5 і 6 класів.

Дівчатка продемонстрували свої здібності у різних видах: у теорії предмету, практичних навичках приготування страв та фіточаїв, виготовленні одягу з простого підручного матеріалу, в танці та пісні. Учасники команд показали гарні знання, проявили творчі здібності та зацікавленість предметом.

Всі присутні в залі отримали море задоволення, а переможці та активні учасники – грамоти і подяки. Найбільша ж подяка – учителям: Турик Л.І., Хвалько Ю.М., класним керівникам: Швирид О.Г., Яневич О.П., Ковальчук О.П., батькам учасників свята та їхнім однокласникам – «групам підтримки».








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024