На Волині відбуваються антитерористичні навчання

28 Березня 2018, 15:56
На Волині відбуваються навчання силовиків 1082
На Волині відбуваються навчання силовиків

У Волинській області відбуваються навчання щодо виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп.

Під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області на території регіону відбуваються навчальні тренування силовиків.

Рішенням керівника АТЦ при УСБУ у Волинській області рівень терористичної загрози на території регіону змінено на «жовтий».

У разі виявлення підозрілого предмета не починайте самостійно ніяких дій із знахідками або підозрілими предметами, які можуть опинитися вибуховими пристроями - це може призвести до їх вибуху, численних жертв і руйнувань.

Громадян просять пам'ятати, що зовнішній вигляд предмета може ховати його справжнє призначення. В якості камуфляжу (маскування) для вибухового пристрою використовують звичайні побутові предмети: сумки, пакети, згортки, коробки, іграшки тощо.

Послідовність дій при виявленні підозрілого предмета:

  • не наближайтеся, не торкайтеся, не розкривайте, не переміщайте знахідку, не заливайте її рідиною, не засипайте піском, не користуйтеся радіо- і електроапаратурою, переговорними пристроями;
  • при необхідності організуйте відключення побутових і виробничих комунікацій газу, води й електрики;
  • повідомте про подію правоохоронні органи, викличте машини швидкої допомоги і аварійних служб.

У випадку виявлення підозрілих осіб або підозрілих предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності негайно повідомляйте до Управління СБУ у Волинській області за номерами: (0332) 24-22- 10, 097-7- 911-911, або за номером 102.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024