Дороги, дерева, сміття: в Любешівській ОТГ розпочинається благоустрій території

01 Квітня 2018, 16:16
1542

Благоустрій населених пунктів Любешівської селищної ради, організація прибирання, вивезення сміття, вирізання старих дерев – про ці та інші питання йшлося під час наради при голові селищної ради з в.о старостами, яка відбулася 28 березня.

Про це повідомляється на сайті Любешівської громади.

«Сніг зійшов і оголив проблеми  благоустрою громади. Треба ремонтувати чимало доріг, позрізати старі дерева, які можуть обвалитися,  відповідно  – наробити біди, прибрати населені пункти, упорядкувати кладовища. Вже визначено  ряд об’єктів, де, щойно дозволить погода, мають  активізуватися роботи з впорядкування територій.  Звичайно, з того, що запланували, до Великодня не  все встигнемо, даються взнаки погодні умови, та попри це маємо навести лад на наших територіях», – наголосив Олег Іванович, звертаючись до присутніх у залі.

Присутнім розповіли про плани, які спрямовані на покращення благоустрою населених пунктів. Окрім того, очільник громади акцентував увагу, аби в.о. старост не чекали наради, а включилися в роботу і вже подавали свої пропозиції щодо потреби матеріалів та послуг спеціалізованої техніки для наведення порядку.

Окрему увагу учасники наради приділили питанням ремонту доріг та вулиць у населених пунктах громади, обговорили об’єкти, які мають бути  першочерговими.

 

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024