На Любешівщині припинили ремонт дороги через поломку техніки

14 Квітня 2018, 10:29
2276

У п'ятницю, 13 квітня, відбулася шоста сесія Любешівської ОТГ на якій депутати розглянули запит про грейдерування дороги Любешів – Бихів – Залаззя – Діброва, щодо ремонту дороги у селі Ветли.

Про це йдеться на сторінці Любешівської ОТГ у Фейсбук.

З приводу цього селищний голова Олег Кух зазначив, що дорожні роботи розпочалися ще на минулому тижні, була задіяна вся наявна техніка, яка є у місцевих дорожніх служб, на даний час роботи тимчасово призупинені у зв’язку з несправністю техніки, питання по заміні запчастин вирішується керівництвом дорожніх служб.

Також додав, що питання ремонту доріг перебуває в нього на особистому контролі. «Всі комунальні дороги будуть прогрейдеровані, де потрібно з підсипкою. Щодо ремонту доріг з асфальтним покриттям, хочу зазначити, що кошти ми передбачили, чекаємо приїзду підрядних організацій, проектантів і будемо розпочинати роботи з ремонту наших доріг.

Окремо хотів би наголосити, що селищною радою буде придбано грейдер, сміттєвоз та трактор із спецобладнанням. Половина коштів інфраструктурної субвенції буде спрямована на придбання комунальної техніки, а інша половина – на ремонт доріг і реконструкцію вуличного освітлення», – зауважив Олег Іванович, звертаючись до присутніх.

Окрім цього на цій сесії було озвучено запити депутатів щодо транспортного сполучення між населеними пунктами громади та селищем Любешів і щодо законності передачі в оренду землі в селі Любешівська Воля (урочище Поплави), яка раніше була відведена під випас худоби.

 


Коментарі
15 Квітня 2018, 20:17
ОТГ для своїх, дискримінація і нехтування правами інших громад до доступу на власну інфраструктуру без ям, лише обрані, а решта без освіти голосують як "корови"!!! ЖАХ, бідних медиків яких і так закривають через децентралізацію звинувачують у тому що самі без освіти з дискреційними повноваженнями і розуміння як лікувати Любешівський район від страшної хвороби децентралізації. Всі установи в результаті децентралізації (хвороби) філії без паспорта (імені)...далі буде! Всі медики кваліфіковані за освітою на відміну від управлінців без відповідної кваліфікації різних професій))) Біографія людей!?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024