Любешівським депутатам поскаржились на невихованість медиків

14 Квітня 2018, 11:00
Любешівська ЦРЛ 8594
Любешівська ЦРЛ

У п'ятницю, 13 квітня, відбулася шоста сесія Любешівської ОТГ, на якій депутатам поскаржились на поведінку медичних працівників Любешівської центральної лікарні.

Про це йдеться на сторінці Любешівської ОТГ у Фейсбук.

Одне запитання, серед тих, що озвучили депутати ОТГ, було адресоване засновникам та керівникам медичних установ району. Йшлося про дотримання медичними працівниками Любешівської центральної лікарні етики і культури спілкування.

Селищний голова Олег Кух пообіцяв розібратись у даній ситуації та закликав головних лікарів прийняти заходи, аби в подальшому не допускати подібних інцидентів по відношенню до відвідувачів медзакладів.

Коментарі
14 Квітня 2018, 15:29
То не новина для всіх!
15 Квітня 2018, 00:28
Нехай краще ОТГ дивиться за культурою своєї поведінки, а за таку зарплату, яку платять медикам,вони і так самовіддано працюють!!! Честь і хілла їм! У районі стільки проблем, які потрібно вирішувати, що ця проблема-не проблема!
15 Квітня 2018, 15:46
А їх ніхто не змушує працювати за таку зарплату, не подобається хай звільнять місце молодим спеціалістам, а до людей треба по-людськи відноситися.
15 Квітня 2018, 15:58
Дійсно, любешівські медпрацівники поводяться зверхньо до людей. Звичайно є і хороше ставлення, а такі як наприклак Олена Лукашик( терапевт), то взагалі... мало того що діагногз невірний ставить так щей грубить, таких лікарів взагалі не повинно бути на таких посадах! Нехай іхнє місце більш достойні молоді спеціалісти займають! Тай головний лікар нічого порушникам не зробить там вони всі в одному човні... Давно потрібно там розбиратися
15 Квітня 2018, 19:04
Гірших лікарів, як у Любешові, я ще не бачила. Звернє ставлення до пацієнтів, за що гроші платять, за те що вони постійно пють каву, грубіяніть, а на рахунок лікування повні нулі..... Давно треба порядок навести!!!!
15 Квітня 2018, 20:25
ЖАХ, бідних медиків яких і так закривають через децентралізацію звинувачують у тому що самі без освіти з дискреційними повноваженнями і розуміння як лікувати Любешівський район від страшної хвороби децентралізації. Всі установи в результаті децентралізації (хвороби) філії без паспорта (імені)...далі буде! Всі медики кваліфіковані за освітою на відміну від управлінців без відповідної кваліфікації різних професій))) Біографія людей!?
15 Квітня 2018, 20:33
ОТГ довезе до Ковеля, скоро все закриють, наступна школа!!!
15 Квітня 2018, 23:19
Таких наглих і невихованих людей як в Любешівському і К.Каширському районах ніде більше в області нема! І звинувачувати мед.працівників у власному недбалому ставленні до свого здоров`я не потрібно! Той факт, що більшість із "незадоволених" сидять на соціальних виплатах зароблених ....... не дає права відкривати двері ногами! Так, анонім, ніхто нас не примушує працювати за таку зарплату, але на вашому місці я переживав би за те, щоб ми через цю зарплату не кинули роботу! Тому, що ми один одного полікуємо, а коли Ви чи хтось з родичів поступить вночі на приймальне, а нікому буде приїхати, тоді побачимо як заспіваєте!
16 Квітня 2018, 00:59
А відповідь одна: будьте чемні, шановні лікарі!!!
16 Квітня 2018, 01:13
Давайте!!! Позакривайте все і позвільняйте всіх!!! І зробіть вже район повністю деградованим і обмеженим в плані освіти і медицини! Тому що, а ні школа, а ні лікарня Вам всім не потрібні!!! Ви тільки згадуєте про лікарів тоді, коли Вам запече в одному місці і хочете ,щоб вони вам те місце " вилизали ", та ще й без черги!!! Цікаво куди ви побіжите, як тут не залишиться навіть цієї лікарні??? В Ковель чи Луцьк?? Дай боже ,щоб встигнули доїхати!! Краще б ця обмежена депутатка вирішувала дійсно важливі питання району, а не те, що її бачте без черги не пропустили!!! Соромно за таких людей...
16 Квітня 2018, 01:14
Якби ви вчились так, як треба,<br/><br/>То й мудрость би була своя.<br/><br/>А то залізете на небо:<br/><br/>«І ми не ми, і я не я,<br/><br/>І все те бачив, і все знаю,<br/><br/>Нема ні пекла, ані Раю.<br/><br/>Немає й Бога, тілько я!
17 Квітня 2018, 00:10
Олена Андріївна хороша людина і лікар. <br/>І всі це знають!!! Свої заздрощі до її професійності залиште при собі, Нетреба сюди плутати особисті відносини.
17 Квітня 2018, 00:10
Олена Андріївна хороша людина і лікар. <br/>І всі це знають!!! Свої заздрощі до її професійності залиште при собі, Нетреба сюди плутати особисті відносини.
17 Квітня 2018, 00:51
Спочатку розберіться у собі а тоді осуджуйте інших
17 Квітня 2018, 01:17
Читаючи все,що написано стає страшно!!!!Обіідили депутата!!!А що пані депутат у свій робочий час робила в поліклініці?Ну і завела та медсестра свого сина-не мала права?Одне право яке залишили медпрацівнику_це без черги завести свою дитину,маму,тата.Бо ж каву пити їм не можна,сказати щось проти-не можна,навіть захистити себе-зась!!!!Їм тільки треба 25 годин на добу працювати і працювати і щоб ні слова проти ні ні!!!Пані напевно погано спала-що зробила скандал?А лікар і медсестра може і зовсім не відпочивали а працювали,хто в операційній,хто біля важких хворих.І на наступний день знову на роботу -зауважте не легку!!!!!То давайте всі разом знищимо медицину району,тоді побачимо,що буде.Той хто був в обласній лікарні бачив як там відносяться до нас людей-їх не цікавить з якого ти району і коли в тебе автобус там і кава і чай і всі мовчать!!!Пану Олегу куху потрібно розібратись з працівниками ОТГ ,соцбезу,пасортного бо в робочий день вони і в соц.сітках,і в перукарнях,і на манікюрах,і на ринку і кафе!!!!Але ж їх ніхто не бачить,бачать тільки лікарню і її працівників!!!!
17 Квітня 2018, 15:03
А поліклініка працює до 15 години? Хто був о 16 годині на прийомі в лікаря? відгукніться! і лікарі є що працюють на 1.5 окладу!
17 Квітня 2018, 15:34
&quot;Я&quot;, мені цікаво про яку поліклініку ви говорите? Третій поверх раніше 17ї ніколи ще не йшов, то ж не треба брехати!!!! Відповідальність за наклеп є в нашій державі,це так, щоб ви знали!
17 Квітня 2018, 16:35
Я! А ви мабуть той самий пацієнт, який вісить в держави на шиї і отримує соціальну допомогу за рахунок тих лікарів, які працюють на 1,5 ставки!!
17 Квітня 2018, 16:36
Я! А ви мабуть той самий пацієнт, який вісить в держави на шиї і отримує соціальну допомогу за рахунок тих лікарів, які працюють на 1,5 ставки!! І тільки ходить і контролює всіх
17 Квітня 2018, 16:51
Напевно Я не був давненько в поліклініці ,бо ж лікарі на 1 ,2 і 3 поверхах є до 17 а деякі і до 19 00.То ж ви скажіть як такі обізнані хто працює на 1,5 ставки і його нема в 17 00,а то всіх під одну мітлу!!!!
17 Квітня 2018, 18:21
Якщо вже опуститися до рівня розборок <br/>- чому медпрацівники обслуговуються поза чергою, <br/> - чого лікар дозволяє собі просто вести прийом, <br/> а не контролює порядок в коридорах та чергах.<br/><br/>Треба щоб не тільки «Йшлося про дотримання медичними працівниками Любешівської центральної лікарні етики і культури спілкування», а й про дотримання пацієнтами та депутами етики і культури спілкування.<br/>А то прийдуть в поліклініку займати комусь чергу – і виплеснуть на лікаря<br/>все те добре чим багаті, обізвуть медпрацівника – і подадуть депутатський запит. <br/>Виконають так би мовити свій високий громадянський поклик.<br/>А лікар як супермен повинен вигнати медпрацівника з кабінету і вічливо з поклоном запросити дупутатку, розпитати що і як, може їй чим допомогти ще де чергу зайняти - хай вона в кабінеті посидить кави вип»є, а лікар пробіжиться по кабінетах – ОТАК ТРЕБА медпрацівникам поводитись із СЛУГАМИ НАРОДУ.<br/><br/>Пропоную ОТГ зробити :<br/> - кімнату відпочинку та кабінет психологічного розвантаження медпрацівників. <br/>Після спілкування з депутатами ОТГ - це вкрай небхідно.<br/> - Обов»язково службу охорони та ввести посаду юриста при ЦРЛ.<br/><br/>ВИБАЧИТИСЬ ПЕРЕД КОЛЕКТИВОМ ЦРЛ - це не по депутатському<br/>– це буде по людяниму, бо в даному випадку образили та принизили всіх.<br/><br/>І ще всім жителям району – не можна БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ керівників району допускати до втручання в керівництво ЦРЛ – ВСІ ПІДПРИЄМСТВА ДЕ ЦЕ СТАЛО МОЖЛИВИМ ПРИПИНИЛИ СВОЄ ІСНУВАННЯ. <br/>І району скоро не буде – немає в нас керівництва яке відстоїть людей та їхнє право на медичну допомогу, право на працю та відпочинок, право на захищену старість.<br/>Будемо скоро жити по законах природнього відбору... скорботно.
17 Квітня 2018, 23:15
Думаю, що лікарі повинні лікувати людей, а не тратити час і нерви на зарозумілих депутаток. Посада в ОТГ- це перш за все, відповідальність, а не пиха. Шановна депутатка, напевно, забула, що люди обрали її не для сварок та істерики. Лікарі та медсестри повинні простоювати в черзі до своїх колег, а &quot;обранка&quot; народу має пільги? Пані депутатко, не всі знають про вашу &quot;обраність&quot;. Повісьте табличку &quot; Я-депутат&quot;, щоб проходити поза чергою. Не забувайте, що сьогодні ви на коні, а завтра...В любій ситуації залишаймося людьми.
17 Квітня 2018, 23:44
Вибачте,але ця депутатка дуже великої думки про себе,в неї забагато амбіцій,воно вилізло з берлоги,ще не обросло пір'ям а вже показує свою тупість і недалекоглядність,нехай добу посилить на місті лікаря чи медсестри,не присяде на черчуванні чи постоїть в операційній не одну годину ,приймаючи рішення від яких залежить життя людини,тоді буде відкривати рота .Наші лікарі не чим не поступаються обласним спеціалістам,які мають в свому розпорядженні безліч апаратури,ось тут треба депутатський запит, щоб щось для народу,а не свої лише меркальтильні інтереси.
17 Квітня 2018, 23:45
Вибачте,але ця депутатка дуже великої думки про себе,в неї забагато амбіцій,воно вилізло з берлоги,ще не обросло пір'ям а вже показує свою тупість і недалекоглядність,нехай добу посилить на місті лікаря чи медсестри,не присяде на черчуванні чи постоїть в операційній не одну годину ,приймаючи рішення від яких залежить життя людини,тоді буде відкривати рота .Наші лікарі не чим не поступаються обласним спеціалістам,які мають в свому розпорядженні безліч апаратури,ось тут треба депутатський запит, щоб щось для народу,а не свої лише меркальтильні інтереси.
17 Квітня 2018, 23:46
Пані депутатко! В поліклініці є ще один дуже хороший лікар - Палайда С. А. Впевнений, що вона Вас прийме без черги в будь який час.
18 Квітня 2018, 00:19
Що таке посада депутата? Насамперед, -це захист прав простих громадян. В цьому ж випадку медпрацівники повинні були самі захищати себе від знервованої депутатки. Кожного дня лікарі та медсестри трудяться за мізерну зарплату, нерідко спасаючи чиєсь життя. То хіба ж не має право працівник мед.закладу з 20-річним стажем пройти медогляд зі своєю дитиною без черги?
18 Квітня 2018, 00:25
Прикро, що на сесії депутати-медики не стали на захист своїх колег.Лікарі працюють попри всі негаразди!А чим,крім так званої оптимізації/читай закриття і знищення/ запам'ятаються ці депутати?
18 Квітня 2018, 01:08
Пані депутатка у Вас ще молоко на губах не обсохло,а ви зробили скандал на весь Любешівський район,ви краще розберіться що робиться в адміністрації,а медпрацівники як ходили без черги так і ходитимуть.....
18 Квітня 2018, 01:25
Вибираємо депутатів... Стараємося вибрати найкращого із найкращих. А в результаті від великого вибору вибираємо те, що маємо... Завжди думав, що люди при владі повинні бути прикладом тієї ж етики та культури поведінки, за яку так переживає обраниця народу. То де ж ваша етика, шановна? Показуйте свою значимість не у сварках, а в покращенні життя людей, які вас вибрали. Тоді, може, і заслужите право проходити без черги.
18 Квітня 2018, 01:43
Найглобальніша проблема в окрузі депутатки та в ОТГ ---- регулювання черги в поліклініці))) Хотілось би побачити працівників ОТГ у черзі на здачу документів чи за довідкою...
18 Квітня 2018, 02:00
Образили депутатку. Не захистили її право. А де ж права медпрацівників? Чому лікар повинен тратити свій час не на допомогу хворим, а на коридорні чвари?
18 Квітня 2018, 02:02
Працівники адміністрації!Ганьба,з чого зробили проблему,ви в чергах стоїте в соцбес,паспортному і т.д.?Ні!бо ви тут працюєте, то чому медпрацівник має стояти?
18 Квітня 2018, 02:21
Хочу подякувати лікарям і медсестрам за їх нелегку щоденну працю. Пані депутатко, а чим в цей час зайняті Ви?!
18 Квітня 2018, 10:01
Ми все пані,або депутатко назвемо речі своїми іменами МАХЕЦЬКА ТО ТИ розберися чому працююча в паспортному приходить в нетверезому стані на роботу?
19 Квітня 2018, 02:00
Влаштувати такий цирк в кабінеті поліклініки,це просто жах! Лице депутата?! Якщо вам хотілося пані показати,що ви депутат,то начепіть таблицю з написом і ходіть по всіх людних місцях. Принижувати лікарів борони вас Боже! Вас просто життя ще не навчило,що може бути така ситуація,коли ви готові на колінах Бога молити за них! В нашій лікарні - лікарі,тай всі медпрацівники того варті. Ви не знаєте,як самовіддано вони працюють,а професіоналізм на високому рівні,хто лікувався по різних лікарнях,той оцінить! А вас пані Маковецька-Струк,як життя трохи потовче,а це точно буде,бо гладко все не буває,тоді ви опуститесь з висоти і зовсім інакше будете співати. Мені соромно за вас,вам би вибачитись перед лікарями- це обов'язково!
19 Квітня 2018, 02:45
Ганьба-МАХЕЦЬКИЙ:а Лікарям терпіння і слави?
19 Квітня 2018, 02:45
Ганьба-МАХЕЦЬКИЙ:а Лікарям терпіння і слави?
19 Квітня 2018, 03:51
Як депутат Струк-Маковецька має при зустрічі дивитись в очі лікарю ,,грубіяну,,???
19 Квітня 2018, 19:40
Використовує мандат для розв'язання особистих питань!!!Процедуру відкликання депутата за народною ініціативою 100 підписів... підстави є! Лікувати треба пацієнтку без емоцій, а діями відставки! Розпочати повинні самі лікарі за наклеп і публічну заяву, зібрати підписи.
19 Квітня 2018, 23:30
Мабуть всі будуть тільки — за відкликання її із депутатів,щоб не позорила весь район,та ще й в інтернеті ! Це ганьба для всіх працівників ОТГ,так як пані - депутат ще й обізвала привселюдно на коридорі поліклініки- медсестру,яка була на прийомі із своїм сином. В неї має бути повага до людини,яка не один десяток років пропрацювала у відділенні,де було незавжди легко. Медсестра не обізвала її у відповідь,тому що мабуть по мудрому подумала - « де галасу багато,там розуму мало» Оце і треба вирішити керівникам ОТГ,як вийти гарно із цієї ситуації,так як хворих людей на коридорі,які бачили цей конфлікт було не мало. Хочу побажати,вам пані депутат,хоч трохи - мудрості !!!
19 Квітня 2018, 23:30
Мабуть всі будуть тільки — за відкликання її із депутатів,щоб не позорила весь район,та ще й в інтернеті ! Це ганьба для всіх працівників ОТГ,так як пані - депутат ще й обізвала привселюдно на коридорі поліклініки- медсестру,яка була на прийомі із своїм сином. В неї має бути повага до людини,яка не один десяток років пропрацювала у відділенні,де було незавжди легко. Медсестра не обізвала її у відповідь,тому що мабуть по мудрому подумала - « де галасу багато,там розуму мало» Оце і треба вирішити керівникам ОТГ,як вийти гарно із цієї ситуації,так як хворих людей на коридорі,які бачили цей конфлікт було не мало. Хочу побажати,вам пані депутат,хоч трохи - мудрості !!!
20 Квітня 2018, 13:12
Знайома з багатьма депутатами нашого району. Більшість з них- чудові виховані люди. Дуже прикро, що поведінка вищезгаданої пані депутатки кидає тінь на них усіх. Думаю, що якби наші депутати на власні очі побачили, як зарозуміла жінка ганьбить свою посаду, вони б її не підтримали.
21 Квітня 2018, 02:03
Мабуть, у Любешові немає проблем, якщо весь депутатський склад і керівництво ОТГ так перейнялося «неповагою» до депутатки. Дешевий популізм. ГАНЬБА.
27 Квітня 2018, 12:31
Скажіть будь ласка, чи знає хтось. Працюватиме лікарня 30квітня в понеділок чи буде вихідний?
28 Квітня 2018, 18:49
поліклініка працює 30.04,02.05
28 Квітня 2018, 18:49
поліклініка працює 30.04,02.05
20 Березня 2020, 12:48
Люди, про що ви говорите???!!! Лікарі давно сіли нам на голову. Говорите хороші спеціалісти, гарні люди??? Так, не буду стверджувати протилежне. Є такі. В більшості молоді спеціалісти. До старої гвардії без Лесі Українки і не підходь. Скажете навіщо давати хабар? А хтось пробував без хабаря з ними спілкуватись? По всіх кутках всі кричать, які чесні, а в тиху лікарю в карман гроші кладуть.( Ну так, на всякий випадок))) У кожного лікаря (який бере) навіть такса є - скільки, коли і за що давати. І цього навіть ніхто не приховує. <br/>А стосовно ВЕЛЬМИШАНОВНОЇ олени андріївни лукашик, то тут і говорити нема про що. Грубила і буде грубити. Їй можна. Адже чоловік водій самого голови ОТГ. Ім навіть можна по власним потребам службовим автомобілем ОТГ їздити.Зрозуміло ж, на природу поїхати це дуже важливо. А потім чеки по заправках збирають щоб паливо списати. А ще навіть можна на пацієнтів в суд подавати (і не виграти його) бо бач наскаржились на лікаря... Ось так і живем. Вибір невеликий - або мовчи і плати, або будь поганим всім. Сумно!<br/>Ну і киньте в мене камінь.... <br/>P.S. копемпетентність лікарів не зачіпаю
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024