Студентів Любешівського коледжу вчили писати резюме

14 Квітня 2018, 17:34
2421

У п'ятницю, 13 квітня, у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ працівники центру зайнятості провели семінар на тему «Підготовка резюме».

Про це повідомляється на сторінці Любешівського центру зайнятості у Фейсбук.

На семінар було запрошено студентів третього курсу, які навчаються за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Разом з ними на заході була присутня психолог коледжу Ольга Матвіюк.

Профорієнтатор центру зайнятості Діана Петрик ознайомила учасників з видами резюме, його структурою та основними вимогами до його написання. Звернула увагу на шляхи його використання: під час співбесіди з роботодавцями як самопрезентацію, використання у телефонній бесіді, скай-співбесіді. Активно розсилати на вакансії роботодавців. Учасники семінару ознайомились із запропонованими прикладами резюме, а також проаналізували типові помилки при написанні резюме,відпрацювали навички правильного складання резюме, підготували стислу позитивну інформацію про свої професійні якості.

Всі студенти отримали індивідуальну допомогу у написанні власного резюме.

Разом із психологом Ольгою Матвіюк профорієнтатор Діана Петрик переконувала молодь розпочати пошук роботи вже, та зрозуміти, що роботодавці цінять в першу чергу професіоналізм, вітають активність в роботі.

Семінар проходив з активним спілкуванням учасників між собою. Для практичної роботи присутнім фахівці запропонували скласти резюме та активно використовувати його у пошуку роботи.

 

Під час семінару
Під час семінару

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024