«Боже, вбережи наших діток», – мама однорічного маляти про ремонт дитмайданчика у Любешові

15 Квітня 2018, 10:03
2117

У п'ятницю, 13 квітня, на районному дитячому майданчику у Любешові робили благоустрій. Одна із матусь помітила, що роботи були зроблені недбало.

Про це пише Вікторія Ситник на сторінці «Я люблю Любешів» у Фейсбук.

«Я з річним сином гуляла на нашому районному дитячому майданчику, як і інші мамусі, діти, підлітки. Якраз на той час і майстри дбали про благоустрій майданчика. Я – мама і лікар, то ж не могла залишити без уваги, що кріплення на спорудах ось такі: до 10 см гвинти до низу, діти, бігаючи, можуть травмувати голову, одна з дуг була зовсім не прикріплена», – розповідає жінка.

«Я телефоном викликала головного майстра – неголений хлопчисько, літ зо 25, який запевнив, що через свою зайнятість не помітив похабності в роботі на майданчику, чемно порахував гвинти (6 на одній дузі), порухав неприкріплену дугу. Обурення не мало меж, та все ж пан Майстер обіцяв усе виправити», – пише вона.

Зрештою, 14 квітня,  некріплена дуга була знята, 6 гвинтів обрізано, на іншій дузі залишилось як і було. «Там я гвинтів не показувала, а пан Майстер не рахував», – зазначає Вікторія.

«Усі мами лиш тихенько говорили: «Усе так в Україні, що їм зробиш....?». Не Україна винна, а халатне відношення до роботи, байдужість у серцях. Боже, вбережи наших діток», – молить Вікторія Ситник.

 




Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024