Працівники Любешівської РДА висадили понад гектар лісу в урочищі «Цирська дача»

16 Квітня 2018, 10:21
3019

Цими днями у лісових масивах, що належать до фонду державного підприємства «Любешівське ЛМГ», активно проводяться лісокультурні роботи. Працівники Любешівської райдержадміністрації на пропозицію держлісгоспу взяли участь у залісненні ділянки поблизу села Деревок в урочищі «Цирська дача».

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

Загалом працівниками райдержадміністрації було висаджено близько 1,5 га лісових культур.

Короткий інструктаж працівників лісгоспу – і всі цілком професійно користувалися мечем Колесова, яким робиться лунка для рослин, акуратно ущільнювали ґрунт навколо маленьких рослинок, які тільки формою хвої видавали, що це – сосна. Запорукою того, що рослини добре приживуться, були і хороший настрій працівників, і сприятлива погода.

«Ліс – це не просто посадив і він виріс за рік. Ні, це клопітка праця, яка займає не роки, а десятиліття. І я дуже вдячний, що ми спільними зусиллями робимо добру справу для наших нащадків, – значив лісничий Деревківського лісництва Ігор Дроздик.

Інженер лісових культур Любешівського лісомисливського господарства Віра Оласюк та лісничий Деревківського лісництва Ігор Дроздик подякували працівникам райдержадміністрації за співпрацю у хорошій справі – висадці лісу. В свою чергу, працівники райдержадміністрації, подякували за запрошення, і зізналися, що завжди з великим задоволенням допомагають працівникам лісового господарства, з якими вже давно склалися добрі стосунки.

 

1

2

2

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024