Як у Любешові проведуть День пам’яті та примирення

24 Квітня 2018, 10:20
1531

У понеділок, 23 квітня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Фесика відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Любешові Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

Учасники засідання обговорили стан підготовки до проведення заходів, які заплановані на 8-9 травня в районі.

«Метою проведення цьогорічних заходів є вшанування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни, що стала найбільш кривавою в історії людства, нагадати суспільству про внесок України у перемогу над нацизмом, ті втрати та жертви, яких зазнав український народ у роки Другої світової війни», – зазначив під час засідання Сергій Іванович.

Членами організаційного комітету було обговорено план проведення заходів та визначили відповідальних за їх підготовку. Особливу увагу акцентували на обов’язковому проведенні робіт з благоустрою масових поховань, пам’ятників загиблим воїнам Другої світової війни та питанні охорони громадського порядку і забезпечення чергування медичної служби.

За результатами оргкомітету визначили, що урочистий мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом буде відбуватись біля обеліска Скорботної матері о 09.00 год.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром