У Любешові відбудеться Відкритий міжнародний турнір з боксу

26 Квітня 2018, 10:10
4111

У Любешові відбудеться відкритий міжнародний турнір з боксу. Змагання будуть присвячені пам’яті народного депутата України Ігоря Єремеєва , в яких братимуть участь команди України, Польщі та Білорусі.

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

Про це говорили 25 квітня під час зустрічі керівництва району з секретарем президента федерації області з боксу Петром Боярчуком та віце-президентом федерації боксу та кікбоксінгу Юрієм Куцем. Також під час зустрічі був присутній, неодноразовий призер і чемпіон Європи і світу з кікбоксінгу, чемпіон України з боксу, віце-президент федерації боксу, уродженець села Залізниці Іван Швайко.

Як зазначили організатори дійства, турнір відповідатиме рівню Європейського та світового боксу.

Аби змагання пройшли на відповідному рівні,під час зустрічі обговорили організаційні питання. Зокрема харчування, проживання та доїзд спортсменів.

Минулого року подібний турнір вже проходив в Любешові, на який були запрошені команди з усієї області. Цього ж року учасники будуть з усієї України, також запрошені команди з Польщі та Білорусі. Змагання планується провести з 1 по 3 червня 2018 року в 30 вагових категоріях – серед молоді та дорослих.

 






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024