Прикордонники святкують професійне свято

30 Квітня 2018, 10:03
3485

Сьогодні, 30 квітня, в Україні відзначають День прикордонника.

З цієї нагоди голова Любешівської громади Олег Кух на своїй сторінці у Фейсбук привітав прикордонників з професійним святом.

«Дорогі прикордонники!Шановні ветерани прикордонної служби!

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем прикордонника!

Люди Вашої професії завжди були у великій повазі в українського народу. Надто актуальним це стало в останні роки, у час, коли в умовах неоголошеної війни прикордонні війська стали ключовою ланкою в системі захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Нелегка служба у складних умовах, під ворожими кулями, вдень і вночі, у спеку і холод - ніщо не стоїть на заваді сучасним прикордонникам виконувати визначені державою та сумлінням завдання.Із болем у серці сумуємо і співчуваємо рідним та близьким загиблих героїв. Пам’ять про них завжди житиме в наших серцях.

У день професійного свята висловлюю глибоку вдячність Вам, дорогі ветерани прикордонної служби та усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя захисту кордону, хто сьогодні стоїть на сторожі державної безпеки і тим, хто після десятків років служби перебуває на заслуженому відпочинку, здоров’я, щасливої долі, добробуту, благополуччя, успіхів та нових досягнень у справі служіння українському народу», – написав Олег Кух.

 

 

 

Окрім голови громади, прикордонників привітав і перший заступник голови Любешівської райдержадміністрації Сергій Фесик.

«Шановні охоронці державних рубежів! Дорогі ветерани-прикордонники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.

Прикордонні загони завжди були і будуть елітою вітчизняних Збройних Сил. Захист кордонів держави – відповідальна і почесна місія, виконувати яку доводиться найкращим. Пильність воїнів-прикордонників є надійним захистом цілісності та суверенітету України. Ваша нелегка бездоганна щоденна служба переконливо свідчить, що Ви є справжніми професіоналами і самовідданими патріотами своєї країни.

Ваша служба небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.

Ви - зразок професіоналізму, витримки й сміливості, Ваша стійкість та мужність є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

Цього святкового дня висловлюю глибоку вдячність вам, дорогі ветерани прикордонної служби, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов'язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни. Бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою.

Нехай любов до Батьківщини й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народу», – йдеться у привітанні Сергія Фесика.

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39