Ремонт дороги і комунальна власність: що прийняли на сесії Любешівської селищної ради

12 Травня 2018, 10:03
1616

Під головуванням селищного голови Олега Куха, 10 травня, відбулася позачергова восьма сесія Любешівської селищної ради об'єднаної територіальної громади. 

Про це повідомляється на сторінці Любешівської ОТГ у Фейсбук.

Із 34 депутатів на засідання прибули – 26 . Під час сесії було прийнято 66 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Розпочав засідання Олег Іванович із розгляду запитів та запитань. Серед них: щодо будівництва автомобільної дороги між селами Судче – Залізниця, про проведення ямкових ремонтів доріг громади, щодо співфінансування проектів, щодо можливості виготовлення містобудівної документації на зміну меж сіл Великий Курінь та Проходи.

Потому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. 

Своїми рішеннями надали згоду на безоплатне прийняття районного Будинку дитячої та юнацької творчості, загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, розташованих на території Любешівської селищної ради, Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи, юридичної особи - музей партизанської Слави села Лобна у комунальну власність Любешівської селищної ради разом з майном та установами.

Також на засіданні сесії депутати ліквідували сільські виборчі комісії та підтримали рішення Любомльської міської ради Волинської області щодо ініціювання створення Асоціації об’єднаних територіальних громад Волині, уповноваживши селищного голову взяти участь в установчих зборах Асоціації об’єднаних територіальних громад Волині, та наділивши його правами в обсязі, необхідному для представлення інтересів селищної ради на цих зборах.

Окремо розглянули блок земельних питань.

 




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром