Любешівських студентів ознайомили з роботою поліцейських

27 Травня 2018, 10:24
3241

У середу, 23 травня, учні та студенти Любешівського технічного коледжу завітали до Любешівського відділення поліції, щоб на власні очі побачити роботу правоохоронців.

Про це повідомляється на сторінці Любешівського відділення поліції у Фейсбук.

Начальник відділення поліції Олег Матчук розповів гостям особоливості роботи підрозділу, зокрема ознайомив з роботою чергової частини, її завданнями, пояснив, як відбувається робота з відвідувачами, а також із затриманими за вчинення правопорушень.

Після чого інспектор дозвільної системи Радіслав Петрик продемонстрував учням зразки спеціальних засобів та зброї, яка знаходиться на озброєнні в поліції, розповів хлопцям про відповідальність, яка покладена на поліцейських під час несення служби з вогнепальною зброєю у руках. Студенти з великим інтересом розглядали представлені зразки озброєння та уважно слухали тактико-технічні характеристики даної зброї. Підлітки мали можливість потренуватися у збиранні та розбиранні зброї взяти зброю в руки і на мить відчути себе в ролі поліцейського. 

Старший інспектор ювенальної превенції Тетяна Андрусик провела із підлітками профілактичну бесіду про правила поведінки у повсякденному житті, роз’яснила учням, як потрібно поводитися у екстремальних ситуаціях та наголосила на недопустимості порушення закону.

«Можливо завдяки таким екскурсіям та звичайному спілкуванню поліції з дітьми, останні виберуть в житті нелегкий шлях правоохоронця та свого часу прийдуть на зміну нинішнім поколінням, щоб нести безпеку і спокій в кожну домівку», – зазначає начальник Любешівського відділення поліції підполковник поліції Олег Матчук.

 











Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром