На Любешівщині перевірили умови проживання дітей

11 Червня 2018, 16:42
3285

Працівники служб перевірили житлово-побутові умови проживання, утримання і виховання дітей в сім’ях, які перебувають на обліку служби у правах дітей Любешівської РДА.

Про це повідомляється на сторінці Любешівського відділення поліції у Фейсбук.

З метою забезпечення публічного порядку під час літнього відпочинку старший інспектор з ювенальної превенції Любешівського відділення поліції Тетяна Андрусик, працівники служби у справах дітей Любешівської РДА Анатолій Токар та Ольга Фарина, начальник районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молодій Любов Дунець та сільський голова Євгенія Наливайко провели рейд «Діти вулиці» на території Великоглушанської сільської ради.

В ході перевірки батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного та морального розвитку та попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, складено відповідні акти.

Батьків, які не виконують батьківських обов’язків притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення передбаченого ст. 184 КУпАП та попереджено про наслідки в разі подальшого невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

 



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39