Від безробітної – до головного бухгалтера: історія працевлаштування мешканки Любешова

16 Червня 2018, 18:00
2144

До Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості звернулася Олена Герасимук.

З першого дня безробітна наполегливо й цілеспрямовано шукала роботу, відповідально ставилась до порад і рекомендацій фахівців служби, об‘єктивно оцінювала свої знання, вміння та навички. Пані Олена у 2010 році закінчила вищий навчальний заклад за спеціальністю банківська справа, мала досвід роботи головним бухгалтером. Під час перебування на обліку в центрі зайнятості безробітна активно відвідувала семінари та тренінги, отримала багато інформації, постійно переглядала актуальні вакансії, – повідомляють у районній філії ВОЦЗ.

За пропозицією особистого консультанта Олена Герасимук пройшла профілювання, яке дало можливість вибрати комплекс заходів та послуг задля сприяння зайнятості. Пані Олені запропонували взяти участь у міні-ярмарку вакансій,  на якому роботодавець шукатиме бухгалтера.

  За результатом міні-ярмарку та співбесіди з роботодавцем, безробітна була працевлаштована головним бухгалтером ТзОВ «Стохід Нова Агро». Підприємство тільки розпочинає свою роботу на Любешівщині, роботи у головного бухгалтера вдосталь, проте Олена задоволена, що її знання, досвід, активна життєва позиція та співпраця зі службою зайнятості дали результат – працевлаштування.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024