Обговорили питання щодо формату приєднання до Любешівської ОТГ

19 Червня 2018, 17:05
1648

На Любешівщині обговорили питання щодо приєднання Великоглушанської, Малоглушанської та Щитинської  сільських рад до Любешівської об’єднаної територіальної громади. Про це, на сторінці у Facebook, пише Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, яким був створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

«Лунала думка про створення ОТГ із центром у селі Велика Глуша, але згідно із фінансовими показниками це не можливо, оскільки ці сільські ради не мають на своїй території офіційно зареєстрованих бюджетоутворюючих підприємств» - розповіла радниця із питань децентралізації Волинського Центру розвитку міського самоврядування Оксана Урбан.

Про переваги передачі земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів у комунальну власність об’єднаних територіальних громад говорила на зустрічі радниця із питань просторового планування Катерина Степчук.

Самі ж голови Великоглушанської, Малоглушанської та Щитинської  сільських рад  зацікавлені в тому щоб приєднатися до Любешівської ОТГ.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024