У Великій Глуші знайшли чупакабру

20 Червня 2018, 11:00
Невідома істота зі ставка 4813 Джерело: volyn.com.ua
Невідома істота зі ставка

Невідому істоту з домашнього ставка витягнув мешканець села Велика Глуша Микола Корпан.

Про це повідомляє газета «Волинь-нова».

Чудо-звір розміром як невеликий собака мав довгі задні кінцівки і значно коротші передні. Хвостик був зовсім куцим, а от морда потвори більше нагадувала дзьоб орла. Словом, якийсь покруч, гібрид. І було помітно, що тушка вже якийсь час пролежала у воді.

Микола Корпан швидко сфотографував чупакабру на мобільний телефон і пішов кликати дружину, щоб уже разом уважніше роздивитися знахідку. Але коли жінка та її сусідка прийшли до ставка, то звіра там уже не було. Як з’явився нізвідки, так і пропав невідомо куди.

«Утекти вона не могла, бо була мертвою, але й потягнути її ніхто не міг, бо ставок обгороджений», – дивується Ольга Корпан.

«Кілька днів тому діти казали мені, що якийсь звір дивний скаче, але я на їхні слова уваги не звертала, вони ще не таке придумають», – згадала сусідка через хату.

«Прийшли на пам’ять і випадки, коли в селі кролі пропадали. Чи не справа, бува, чупакабри, гадають тепер у Великій Глуші. А хто його знає? На те ж вона і чупакабра — загадкова та невловима…», – пише газета.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024