Любешівські рятувальники зайняли третє місце на обласних змаганнях

06 Липня 2018, 16:13
1783

Вчора, 5 липня, у Луцьку відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту між підрозділами Управління ДСНС області.

Участь у змаганнях, що відбулись на спортивно-тренувальному комплексі у Луцьку на вулиці Грибоєдова, взяли 120 спортсменів-рятувальників з усіх державних частин та постів, – повідомляється на сайті ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники змагались у 5-ти видах: підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та підйомі по висувній драбині у вікно 3-го поверху учбової вежі, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, бойовому розгортанні та пожежній естафеті.

За підсумками змагань серед державних пожежно-рятувальних частин перемогу здобула команда 1-ї частини м.Луцька, 2-е місце – команда 5-ї частини м.Нововолинська, 3-є місце – команда 12-ї частини смт Любешів.

Серед команд, які складались з рятувальників окремих постів, перемогу здобула команда 20-го пожежно-рятувального поста смт Торчин.

Переможці та призери нагороджені цінними подарунками та кубками від ФСТ «Динамо».

«Ці змагання дозволяють підвищити рівень професійної майстерності рятувальників області для оперативного виконання завдань під час їх повсякденної діяльності – гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та рятування людей. Змагання показали, що рівень підготовки усіх команд є високим і дозволяє впевнено стверджувати, що мешканці Волині можуть розраховувати на допомогу служби «101» у будь-яких кризових ситуаціях», – зазначив начальник Управління ДСНС області генера-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

 





Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024