Відновлять рух транспорту по центральній вулиці Любешова

11 Липня 2018, 11:03
Центральна вулиця Любешова 2863
Центральна вулиця Любешова

Поновлять рух автомобільного транспорту по центральній вулиці селища Любешів.

Виконавчий комітет Любешівської селищної ради вирішив відновити рух втомобільного транспорту по вулиці Незалежності із встановленням на ній пристроїв обмеження швидкості «лежачих поліцейських» у вівторок, 10 липня. Про це повідомляють на сайті Любешівської селищної ради об'єднаної територіальної громади.

Такому рішенню передувало вивчення громадської думки, яке проводилось селищною радою у травні-червні 2018 року. Нагадаємо, що за результатами голосування 217 жителів Любешівщини проголосували відкрити дорогу, а 114 – не відкривати. Депутати селищної ради також своїм рішенням рекомендували відкрити рух по центральній вулиці Любешова. 

Слід зауважити, що перед тим, як проголосувати за таке рішення присутні детально обговорили зазначене питання. Насамперед йшлося про вартість зміни руху. Скільки ж коштуватиме для місцевого бюджету відкриття руху прокоментував селищний голова Олег Кух.

«Безпосередньо вартість зміни руху буде коштувати лише вартості встановлення дорожніх знаків. Я не вважаю, що кошти, які спрямовуватимуться на ремонт дороги і встановлення «лежачих поліційських» слід відносити до затрат як таких, що підуть на зміну руху. На мою думку, всі дороги нашої громади потребують того чи іншого ремонту, в тому числі і встановлення обмежувальних знаків та «лежачих поліцейських». Ця проблема у селищі назріла вже давно, тож незалежно від того чи відкриємо рух, чи ні – кошти на встановлення обмежувальних знаків, засобів примусового зменшення швидкості руху автомобілів та ремонт доріг потрібно виділяти», - зазначив Олег Кух.

Заступник селищного голови Олександр Савчук звернув увагу членів виконкому на те, що рух по вулиці Бондаренка на сьогодні є досить інтенсивним, а нещодавно відремонтована дорога також потребує видатків на утримання. 

Після прийняття рішення членами виконкому щодо зміни руху, очільник громади Олег Іванович зазначив, що рух буде відкрито лише тоді, коли будуть встановлені всі належні засоби безпеки.

Під час наради
Під час наради

Під час наради
Під час наради

Олег Кух
Олег Кух

Під час наради
Під час наради

Під час наради
Під час наради

Під час наради
Під час наради

1
Під час наради
Під час наради

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024