Про що говорили на семінарах “Легальна зайнятість”

11 Липня 2018, 13:07
Під час семінару 1765
Під час семінару

У Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості систематично проводяться інформаційні семінари на тему “Легальна зайнятість”. 

Семінар проводила провідний юрисконсульт філії Надія Боснюк у вівторок, 10 липня. Повідомляють на сторінці Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Метою семінару було підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні.

"Використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі багато негативних моментів, які суттєво впливають на майбутнє людини. Так, погоджуючись на нелегальну роботу, найманий працівник позбавляє себе права на зарахування періоду роботи до страхового стажу, згідно з яким обчислюється пенсія, матеріальна допомога у разі настання безробіття, а також компенсація тимчасової непрацездатності", повідомила присутнім Надія Боснюк.

Також юрисконсультантка звернула увагу на відмінності укладання трудового договору та цивільно-правової угоди, види шахрайства з питань працевлаштування в Україні.

По завершенню семінару присутні отримали відповіді на свої запитання.

Семінари на тему “Легальна зайнятість”
Семінари на тему “Легальна зайнятість”

Семінари на тему “Легальна зайнятість”
Семінари на тему “Легальна зайнятість”

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024