Які рішення прийняли депутати на 12 позачерговій сесії

12 Липня 2018, 14:59
Голова селищної ради 3107
Голова селищної ради

На порядок денний позачергової 12 сесії селищної ради,  винесено 23 питання. Із 34 депутатів прибуло – 22.

Сесія відбулася у середу, 11 липня. Про це повідомляють на сайті Любешівської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Селищний голова Олег Кух, розпочинаючи засідання, представив присутнім новопризначеного начальника відділу прикордонної служби «Дольськ» - капітана Романа Васильовича Яхвана та зачитав запит депутата Василя Тимощука, який стосувався реконструкції вуличного освітлення в с.Діброва Залаззівського старостинського округу. Посприяти у фінансуванні Інтернет-зв’язку,виданні книги про село Судче та провести обстеженнявуличного освітлення у селах Судче та Бережна Воля просив у своєму запиті і депутат Валерій Панасюк.

Романа Васильовича Яхвана
Романа Васильовича Яхвана

Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, де затвердили Статут, передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району» до правонаступника – комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради». Продовжили контракт та призначили на посаду головного лікаря комунального некомерційного  підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради» Наталію Анатолієвну Ланевич (строком на 3 роки). 

Після чого затвердили склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради. Проголосували депутати і за проект рішення «Про безоплатне прийняття юридичної особи «Державної центральної районної аптеки №33 Любешівського району», її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції».

Обговорюючи питання щодо передачі центральної аптеки, селищний голова Олег Кух зауважив, що на засіданнях постійних комісій селищної ради з гуманітарних питань та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, під час яких розглядалось данепитання, депутати внесли деякі поправки. А  саме: підпункт роздрібна торгівля лікарськими засобами пункту 2.2.Статуту державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району викласти в такій редакції «- роздрібна торгівля лікарськими засобами та виробами медичного призначення».

По закінченню депутати селищної ради розглянули блок земельних питань. Цього разу вони працювали у новому форматі, адже на їх розгляд були представлені графічні матеріали (планвiдведення земельної ділянки), по яких приймаються ті чи інші рішення.

1
Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

Олег Кух
Олег Кух

Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

1
Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

Під час сесії
Під час сесії

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024