Голова районної ради звернувся до любешівчан

28 Жовтня 2018, 11:35
Петро Нагорний 2224 Джерело: dovidka.com.ua
Петро Нагорний

Звернення голови Любешівської районної ради Петра Нагорного до мешканців району з нагоди річниці визволення України від фашистів.

Текст звернення опублікували на сайті районної ради.

«28 жовтня 2018 року ми разом з усією державою відзначаємо День визволення України від фашистських загарбників! Це свято всього українського народу, який вистояв у запеклій боротьбі з ненависним ворогом», – наголошує на початку  Петро Нагорний.         

А далі зазначає, що найперш – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною.

«Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку синівську вдячність воїнам-визволителям. З гордістю ми вшановуємо тих небагатьох визволителів, які, на щастя, досі живуть серед нас, та з вдячністю згадуємо тих, кого, на жаль, уже немає. Низько вклоняюся всім тим, хто доклав зусиль до визволення України від нацизму і виховав покоління, яке здобуло незалежність для нашої держави», – запевняє керівник району.

А ще вважає, що саме ветерани Другої світової повернули хід історії так, що сьогодні ми будуємо власну державу, що їхня мужність і відвага стали прикладом для тисяч молодих українців, які нині захищають рідну землю.

Закінчується звернення вітанням зі святом.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024