«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ

29 Жовтня 2018, 16:08
«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ 866
«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ

Про це заявив депутат Луцької міської ради, перший заступник голови Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра.

Нове підвищення цін на природний газ, що неминуче потягне за собою зростання тарифів на комунальні послуги, політик назвав викликом усім українцям. Він зазначив, що 72% громадян живуть за межею бідності, а наша держава все нижче опускається за життєвим рівнем. Більшість родин, які і так ледве зводять кінці з кінцями, не витримають ще одного цінового удару.

«Промахи недолугої економічної політики уряду не можна перекладати на плечі  громадян. Наша партія першою виступила на захист конституційних прав українців на доступні житлово-комунальні послуги. Фракція «Батьківщина» Луцької міської ради вже зареєструвала звернення до Президента України Петра Порошенка з вимогою зупинити рішення уряду про підвищення ціни на природний газ»», – переконаний Андрій Козюра. 

За словами Андрія Козюри, таку ініціативу проявляють депутати, обрані від партії ВО «Батьківщина» міських та районних рад. Зокрема, цими днями вже рішення із зверненням до Петра Порошенка скерували депутати Рожищенської районної ради.

Політична сила Юлії Тимошенко розпочала всеукраїнський рух за скасування нової ціни на газ для населення. Як повідомив Андрій Козюра, в Луцьку та інших містах і селах області  активісти «Батьківщини» Волині збирають підписи, якими люди засвідчують вимогу відмінити урядове рішення, бо вартість природного газу та відповідно комунальних тарифів не співмірна з їхніми доходами.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024