У Любешеві студента до навчання повертала поліція

06 Листопада 2018, 16:02
Любешівський технічний коледж 1704
Любешівський технічний коледж

До Любешівського відділення поліції надійшло звернення дирекції Любешівського технічного коледжу з проханням повернути до виробничої практики та навчання неповнолітнього студента коледжу, який протягом тривалого часу не відвідує заняття без поважних причин.

Інспектор ювенальної превенції Любешівського відділення поліції з неповнолітнім та його батьки провели роботу з цього питання, студенту наголосили на недопущенні в подальшому пропусків занять у навчальному закладі, а батьків згідно ч. 3 ст. 150 Сімейного Кодексу притягнули до відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 184 КУпАП. Про це повідомляють у Любешівському відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Згідно з Постановою № 684 від 13.09.2017 Кабінету Міністрів України у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом 10 робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин заклад освіти невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їх прав на здобуття загальної середньої освіти. В результаті, якщо дитина не залучена до навчання, батьків притягають до відповідальності.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром