У Любешеві під час семінару влаштували «мозковий штурм»

07 Листопада 2018, 15:30
У Любешеві під час семінару влаштували «мозковий штурм» 1145
У Любешеві під час семінару влаштували «мозковий штурм»

У Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості 6 жовтня відбувся семінар на тему: «Особливості зайнятості молоді».

На початку всі присутніх ознайомили зі станом ринку праці та актуальними вакансіями Любешівського району, – повідомляють у Любешівській районній філії Волинського ОЦЗ.

Учасники семінару методом «мозкового штурму» за допомогою фахівця з профорієнтації визначили недоліки та переваги, які мають молоді люди – шукачі роботи. Дійшли висновку, що переваг значно більше – це і мобільність та адаптивність, відсутність негативного досвіду, та більш тривалий період майбутньої працездатності.

Учасники ознайомилися з послугами, які надає Державна служба зайнятості, а саме – підбір підходящої роботи, професійне навчання, надання можливості взяти участь в громадських та тимчасових роботах, на семінарах оволодіти технікою пошуку роботи та методами ефективної само-презентації, одним з яких є відеорезюме.

Також фахівець проінформувала присутніх про безкоштовні послуги населенню з профорієнтації у дистанційному режимі з використанням профдіагностичного комплексу «Веб-базова платформа для онлайн консультування: «Моя професія: консультаційна мережа».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39