Любешів: засуджені розповіли про проблеми у працевлаштуванні

20 Листопада 2018, 11:30
Любешів: засуджені розповіли про проблеми у працевлаштуванні 1379
Любешів: засуджені розповіли про проблеми у працевлаштуванні

Провідний юрисконсульт Любешівської районної філії Волинського ОЦЗ Надія Боснюк спільно з начальником Любешівського районного сектору «Центр пробації» Анатолієм Кухариком провели зустрічі з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю, підписаного між Любешівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості та Любешівським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області, – повідомляють у Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Мета зустрічі – запобігання вчиненню особами повторних кримінальних правопорушень шляхом їх подальшого працевлаштування.

Надія Боснюк ознайомила учасників зустрічі з основними положеннями законодавства про зайнятість населення та загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття, зі станом ринку праці району, наявними вакансіями, професіями, що користуються попитом.

Презентувала послуги служби зайнятості, які спрямовані на запобігання безробіттю, послуги з професійної орієнтації та участь у громадських роботах та роботах тимчасового характеру.

Учасники заходу активно включались в обговорення цих питань, розповідали про свій досвід у працевлаштуванні та проблеми, з якими вони стикаються.

Провідний юрисконсульт філії надала вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024