Олександр Пирожик: поліщуки «охрестили» Любешівську ОТГ «окремою терористичною групіровкою»

26 Листопада 2018, 17:30
Олександр Пирожик 3090
Олександр Пирожик

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик черговий виїзний прийом громадян провів у Любешівському районі.

Враження про це він викладає на своїй сторінці у Facebook.

«Прийнявши майже два десятки виборців, упевнився в тому, що проблеми в поліщуків залишаються ті ж – переважно соціальні. Відразу дві делегації із села Залізниця поскаржилися на свавілля природного монополіста – «Волиньобленерго», які монопольно диктують свої «правила гри» і не бажають іти на жодні поступки споживачам.

Почув і те, як поліщуки «охрестили» Любешівську ОТГ: мовою оригіналу це звучить як «окрема терористична групіровка». На жаль, саме так оцінюють виборці окремі дії (чи то пак, – бездіяльність) нинішнього очільника цієї ОТГ – висуванця БПП «Солідарність» Олега Куха та його команди. Останнім є над чим задуматися, адже місцевий люд вважає, що їх тероризують...– пише Олександр Пирожик.

Читайте також:  «Любешівську ОТГ промоніторила ОБСЄ»

Серед інших проблем Перший заступник облради називає ігнорування законних прав та інтересів «чорнобильців», свавілля представників правоохоронних органів, невиконання рішень судів представниками Пенсійного фонду, суперечливі земельні питання, невирішені соціальні проблеми учасників бойових дій.

Порушені питання, обіцяє він,  ляжуть в основу відповідних листів та депутатських звернень і змусять виконавчу владу дієвіше вирішувати проблеми.

Читайте також: «Любешівська ОТГ – серед найбагатших громад Волині».

Коментарі
27 Листопада 2018, 20:06
А хто привів Куха до влади?Ті самі поліщуки.Продалися-пожинайте плоди.
28 Листопада 2018, 00:58
Ні, ОТГ створили без"освіти" сільські голови зараз во., які ліквідувалися за власним бажання, добровільно місцеве самоврядування, без референдуму, порушили закон. Кух вчитель історії, а не державний чиновник або управлінець за освітою. А 77 учасників райдержадміністрації і решта чиновників несуть таку самі обовязки, як і ОТГ. От і автономія ОТГ, а посуть лише змінили назву, відповідати перед виборцями, а контроль правоохоронців.Олександр Пирожик на мою думку повноваження притензії лише до райдержадміністрації...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром